Assebroek 050 35 33 40
Izegem 051 30 31 04

Juwelen

Prachtige juwelen en sieraden voor elke gelegenheid

Juwelier Eversen te Assebroek en Izegem beschikt over een gevarieerd aanbod aan juwelen van verschillende topmerken voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Ringen, halskettingen en hangers, armbanden en oorringen; U vindt ze bij Eversen in diverse stijlen en hoogkwalitatieve materialen, gaande van geel en witgoud tot gerhodineerd zilver, afgewerkt met briljant, zirkonium, kleurstenen of zoetwaterparels. 

Juwelier Eversen staat in voor een zorgvuldige selectie van merken, waarbij steeds rekening wordt gehouden met de kwaliteit van de gebruikte materialen, een verzorgde en duurzame afwerking, en de meest recente modetrends.
Het assortiment omvat onderandere deze goudcollecties:
- J&A Collectie;
- Moondrops;
- Dulci Nea; 
- Davice;
- Di Luna;
- Flanders Collection;
- GioMio;
- Miss Spring;
- Femme Adorée;
- Blush;
- Giorgio Visconti;
- Pesavento;
- Ligne Vendome

Het assortiment omvat onderandere deze zilvercollecties:
- Ti Sento Milano;
- Silver Rose;
- Pesavento;
- Orage Kids;
- Casa Jewels

Strakke, kwaliteitsvolle mannenjuwelen worden o.a. vertegenwoordigd door het trendy merk Buddha to Buddha, Gemini, AZE.


Vakkundig herstellen, reinigen en graveren

U kan bij juwelier Eversen terecht voor herstellingen, diverse aanpassingen zoals het vergroten of verkleinen van ringen, vervangen van stenen, het opnieuw oprijgen van parels, of het grondig reinigen van al uw sieraden. Wilt u een juweel persoonlijker maken met een gravure? Eversen brengt uw tekst of afbeelding naar wens.

Ook voor het prikken van gaatjes in oren kan u bij juwelier Eversen aankloppen. Wenst u beide oren tegelijkertijd te prikken? Leg dan snel een afspraak voor deze uitvoering vast.

Urban Angels Pearls

Urban Angels Pearls collectie bij Dulci Nea.

Deze collectie parelkettingen, samengesteld uit hoogkwalitatieve zoetwaterparels, is voorzien van een verwisselbaar slot dat afzonderlijk aangekocht wordt. Deze sloten zijn versierd met zirkonia en beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kan u steeds uw halsketting perfect afstemmen op uw outfit of stemming.

The Flanders Collection

Een betoverende juwelencollectie die staat voor pure klasse en een uitzonderlijke schittering. Dit door zijn unieke diamantslijpvorm.