Assebroek 050 35 33 40
Izegem 051 30 31 04

Uurwerken

Uitgebreide keuze aan sportieve, trendy en tijdloze uurwerken

Juwelier Eversen beschikt over een ruim en gevarieerd aanbod van uurwerken en horloges. U vindt er een zorgvuldig gekozen selectie van merken die uurwerken aanbieden in diverse materialen, stijlen en prijsklassen. 

Het assortiment van Eversen omvat handvervaardigde Zwitserse luxe horloges van Raymond Weil, Pontiac, Victorinox, Michel Herbelin en horloges van verschillende kwaliteitsmerken zoals Balmain, Junghans, Tissot, Certina en Haemmer. Voor een trendy, hedendaags uurwerk hebt u keuze uit exemplaren van merken zoals Welder, Bering, Cluse, Michael Kors, Festina, Hugo Boss, Diesel, Fossil, Ice Watch, Tommy Hilfiger Skagen, Daniel Wellington en TW - Steel.
 

Grondig onderhoud, herstellen en graveren van horloges en uurwerken

Heeft uw uurwerk nood aan onderhoud of reparatie? Juwelier Eversen staat in voor een grondige reiniging en diverse herstellingen of vervanging van het horlogeglas, polsbandje of batterijen. Wenst u uw uurwerk te personaliseren of van uw aankoop een bijzonder geschenk te maken door een gravure toe te voegen? Eversen graveert zorgvuldig uw tekst op het uurwerk naar keuze.

De exclusiviteit van een Balmain uurwerk

Balmain Swiss Watches: horloges voor verfijnde dames

Pierre Balmain staat bekend als een frappante figuur binnen de modegeschiedenis, die met zijn kunstzinnige ontwerpen dames van de hoogste klasse kleedde.
De horloges waar de ontwerper zijn inspiratie duidelijk naar voor komt, zijn dan ook een vleugje Parijse haute couture rond je pols. 

De perfectie van een Tissot uurwerk

Bewonder de technische perfectie en het design van een Tissot dameshorloge.

Tissot streeft sinds 1853 naar het behoud van Zwitserse kwaliteit en creëert uurwerken die niet alleen uiterst betrouwbaar zijn, maar ook innovatief door het gebruik van speciale materialen en vooruitstrevende technologiën, omvat in een perfect en stijlvol design.
Volgens Tissot vindt u steevast een uurwerk in hun assortiment dat perfect bij uw persoonlijkheid past. Kom langs bij Juwelier Eversen om deze stelling uit te testen!

Uurwerken van Raymond Weil

Bekijk hier hoe een handgemaakt uurwerk van Raymond Weil gecrëerd en vervaardigd wordt.

De Zwitserse horlogemaker Raymond Weil streeft voortdurend naar topkwaliteit en gebruikt zijn know-how en expertise om uurwerken te vervaardigen die uitblinken in uitmuntendheid.
Naast zijn liefde voor de techniek en het design van horloges is ook muziek een essentieel onderdeel van het creatieve proces waarin zijn meesterstukken tot stand komen.