Assebroek 050 35 33 40
Izegem 051 30 31 04
Juwelier Eversen te Assebroek (Brugge) en Izegem biedt een uitgebreid assortiment aan juwelen, sieraden en uurwerken van diverse kwaliteitsmerken.

Goudsmid Jan Eversen vervaardigt juwelen op maat en is gespecialiseerd in trouwringen. Naast een ruime selectie aan ringen van gerenommeerde merken, kan u bij Eversen terecht voor de creatie van unieke, handvervaardigde verlovings- en trouwringen. Het is mogelijk om aanwezig te zijn in ons atelier tijdens het maken van uw trouwringen.

Zin om de collectie trouwringen te ontdekken of een idee voor de creatie van uw ringen voor te leggen? Maak dan een vrijblijvende afspraak of vind juwelier Eversen op één van de trouwbeurzen.

Heeft uw juweel of uurwerk nood aan herstelling? Juwelierszaak Eversen voert alle reparaties, aanpassingen, reiniging, of het graveren van een tekst of foto vakkundig uit in eigen atelier.

In de kijker

Jaarlijks verlof
Wij zijn met verlof van 16 juli tot en met 31 juli 2021.
We wensen u een prettige vakantie!

Fam. Eversen
Uitverkoop op juwelen en uurwerken
Juwelier Eversen te Izegem gaat verbouwen! Daarom organiseren we een uitverkoop op uurwerken, zilveren en gouden juwelen.

Ideaal om uzelf of uw partner te plezieren met onze luxe juwelen of iemand anders gelukkig te maken met een nieuwe horloge. Wij bieden u een ruime collectie aan stijlvolle juwelen en uurwerken van modern eigentijds tot klassiek en hip. 

Profiteer van mooie kortingen op geselecteerde merken:
  • -50% op zilveren juwelen
  • -50% op uurwerken
  • -20% op gouden juwelen